Атрактивната синоптичка от bTV Натали Трифонова и приятелят й от турски

...
Атрактивната синоптичка от bTV Натали Трифонова и приятелят й от турски
Коментари Харесай

Минчо Празников обучил синоптичката Натали Трифонова на тънкостите в занаята

 Атрактивната синоптичка от bTV Натали Трифонова и приятелят й от турски генезис Доан Хасан са минали през доста стихии, само че през днешния ден са по-влюбени от всеки път. 27-годишната хубавицата е уверена, че той е мъжът за нея и се усеща подготвена да основат семейство. Синеоката русокоска даже показа в изявление за хитовото женско списание " Diva ", че е подготвена да стане майка.

С приятеля й били дружно от 10-годишни. Учели в един и същи клас в кварталното учебно заведение. Той бил от Силистра, тя – от Велико Търново, само че и двамата учели в столицата. Доан бил нов в класа им и вниманието на всички съученички било ориентирано към него. Натали обаче не се правела на незаинтересувана. Едва години по-късно Доан й признал, че за него било обич от пръв взор. След седми клас Натали се преместила да учи в съветското учебно заведение, а той траял в строителния колеж. Въпреки това й бил джентълмен на бала. След това се разделили. 

Доан движел фамилния строителен бизнес. Двамата редували интервали на събирания и раздели. " Или не си приказваме и сме смъртно скарани, или доста се обичаме и сме дружно. Никога не сме били просто другари. И двамата сме огромни инати. Когато се разсърдим, моментът до сдобряването е сложен ", откровена е синоптичката.  С Доан имали доста общи другари, по тази причина сдобряването им ставало елементарно. От година и половина още веднъж живеели под един покрив. Натали и Доан обаче били като куче и котка. Освен това и двамата били доста ревностни още от деца. Въпреки честите им разправии, тя считала, че любовта им е съдбовна. Синоптичката имала огромно кафяво родилно леке на ръката. Същият белег имал и Доан, само че на гърдите. Според хубавицата, това било още едно доказателство, че са основани един за различен. 

За изненада на мнозина, красивата русокоска в никакъв случай не е получавала предложение за брак. " Никога не съм била сгодена. Смятам, че мъжът би трябвало да предпреме първата крачка, когато се почувства подготвен. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното взаимно съжителстване на фамилни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи. Искам да стана майка, само че не знам дали съм подготвена ", откровена е синоптичката. Натали била от лекарско семейство и в началото мислела да тръгне по техния път. Тя прекарвала огромна част от детските си години в болничното заведение, в която работела баба й –  д-р Маргарита Ковачева. Когато решила да кандидатства медицина, Натали схванала какъв е изпитът по анатомия и се ужасила. " Знаех, че няма да устоя. Трябва да си стоманен, с цел да го изтърпиш ", признава синоптичката. 

Тя била първи курс студентка по бизнес информатика, само че си търсела работа. Случайно видяла публикация, че се търси водеща за прогнозата на времето. Блондинката се явила и я взели. Тъй като нямала никакъв опит пред камера, ветеранът в метеорологията Минчо Празников бил претрупан със задачата да я образова.

Синоптичката имала два сериозни момента в живота си. Първият бил преди 3-4 години, когато с майка й Ванина претърпели тежка злополука с мотор в Гърция. На остров Миконос нямало болница, а единствено здравен център. Медиците упорствали да транспортират майка й с ферибот до Атина. От терзание Натали спряла да се храни. За благополучие всичко завършило с хепиенд. Вторият сериозен миг в живота й се случил през юни предходната година. Наложило се приятелят й Доан да избави татко си като му станал донор на черен дроб, написа " Уикенд ". 

" Двамата претърпяха доста тежка интервенция, която продължи близо 14 часа, от сутринта до вечерта. Тогава още веднъж доста се опасявах. Сега към този момент всичко е наред. След такива моменти осъзнаваш за какъв брой незначителни неща се ядосваме в всекидневието си. Такива тествания идват, с цел да ни раздрусат и да ни отворят очите. Да ни кажат стой се, виж кое е значимото, събери се и не се разпилявай за дреболии. Тогава разбрах, че съм късметлийка. Господ пази мен и хората, които обичам. И тези две чудеса са доказателство за това. Често благодаря на Бог, даже в моменти, в които не ми се е случило кой знае какво ", споделя синоптичката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР